Skeptische Prijzen en lezing door Michael Heap

03-10-2017

-

door
1 minuut
Leestijd:
Op 17 november in Oostende reiken we onze Skeptische Prijzen uit en komt prof. Michael Heap een lezing geven

We zijn er een beetje laat bij dit jaar, met de uitreiking van de Skeptische Prijzen 2016. Maar beter laat dan nooit. Wie is de waardige opvolger van Stijn Bruers als laureaat van de Zesde Vijs? En zou de Skeptische Put worden uitgereikt? U hoort en ziet het allemaal op vrijdagavond 17 november, vanaf 19u30 in VLC de Geuzetorre in Oostende, op wandelafstand van het station.

Na de uitreiking van de skeptische prijzen geeft SKEPP erelid, prof. Michael Heap een lezing, in het Engels, getiteld “Skepticism and Humour”.

Michael Heap doceerde forensische psychologie aan de universiteit van Sheffield in Engeland. Hij is stichter en bezieler van de Britse skeptische vereniging ASKE (Association for Skeptical Enquiry). Hij is een expert op het gebied van hypnose en deed onderzoek naar het paranormale. Hij is ook lid van de British Humanist Association.

Skepticism and Humour legt uit waarom paranormale beweringen hem (en ons) vaak doen lachen. Hij doet dat in zijn eigen humoristische stijl in een mooi en zeer begrijpelijk Engels.

Bij deze gelegenheid wordt Michael Heap het erelidmaatschap van SKEPP aangeboden.

Waar: VLC de  Geuzetorre, Kazernelaan 1, 8400 Oostende

Wanneer: vrijdag 17/11, 19u30

Met medewerking van de OSB, de Oudstudentenbond van de VUB 

Publicatiedatum
03-10-2017