Uitreiking Zesde Vijs en Skeptische Put 2022 - 29 april

Gent, Zaterdag 29 april 2023, 19u
25-03-2023

-

door
1 minuut
Leestijd:
Net geen Belgische winnaar bij de Oscars dit jaar, maar niet getreurd: wij stellen binnenkort 2 Belgische award-winnaars voor! Op zaterdag 29 april reikt SKEPP immers naar jaarlijkse gewoonte 2 awards uit: De Zesde Vijs en De Skeptische Put.

De Zesde Vijs wordt toegekend aan iemand die zich het voorbije jaar verdienstelijk heeft gemaakt in het verspreiden van objectieve kennis inzake pseudo-wetenschap en het paranormale. De Skeptische Put wordt jaarlijks gegeven aan een persoon of organisatie die zich uitzonderlijk onkritisch heeft opgesteld, en de verspreiding of popularisering van kennis en wetenschap totaal verkeerd heeft begrepen.

De uitreiking vindt plaats in het House of Mysteries in Gent (Jan Botermanstraat 2), vanaf 19u. De toegang is gratis, maar omdat het aantal plaatsen beperkt is, vragen we u wel vooraf in te schrijven via onderstaande link:

Inschrijven voor de uitreiking van de awards

De aanvragen worden behandeld in volgorde van inschrijven. Wanneer het maximum aantal personen bereikt is, komt u op de reservelijst.

In het House of Mysteries loopt op dat moment bovendien een tijdelijke tentoonstelling “Dingen en Dieren uit een andere wereld”, die u dan in de loop van de avond ook kan bezoeken.

Wij hopen van harte u daar te mogen begroeten!

 

Praktische info

Tijdstip: Zaterdag 29 april 2023, 19u (deuren: 18u30)

Adres: House of Mysteries, Jan Botermanstraat 2, 9000 Gent

House of Mysteries ligt in hartje Gent, in de schaduw van het Gravensteen. De Jan Botermanstraat is een kleine zijstraat van de Burgstraat.

Bereikbaarheid:
Tram 1, tram 4, halte Gravensteen
Parking Karmelieten (Burgstraat 46-102, 9000 Gent)
Parking Ramen (Ramen, 9000 Gent)

Authors
Jan Van Haver
Publicatiedatum
25-03-2023